Confidentialitate

Datele solicitate


Declaratia de notificare pe care am transmis-o Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, pe propria raspundere, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 8966 din 25 aprilie 2017.

Urmare a notificarii transmise, va informam ca, in data de 28 decembrie 2015 a fost publicata in Monitoiul Official nr. 969 Decizia nr. 200/2015 a presedintelui ANSPDCP pentru stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii.

Astfel, potrivit art. 1 din decizia sus — amintita nu este necesara notificarea catre ANSPDCP, cu exceptia categoriilor de date mentionate expres si pentru care urmeaza a se completa formularul de notificare. Prin urmare, in situatia in care nu se prelucreaza date de natura celor aratate in dispozitiile art. 1 ori daca prelucrarea este prevazuta de lege (art. 1 alin. (2)) nu mai este necesara completarea fommlarului de notificare.

Cu toate acestea, scutirea de obligatia de a notifica autoritatea de supraveghere nu va exonereaza, in calitate de operator in sensul Legii nr. 677/2001, de indeplinirea celorlalte obligatii care va revin potrivit dispozitiilor legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Pneus24 (pneus24.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Pneus24 (pneus24.ro) este operat de societatea PNEUS EXPERT ONLINE SRL, cu punctul de lucru Splaiul Grivita Nr. 3, Timis, Timisoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/2234/03.08.2016.

Pneus24 (pneus24.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Pneus24 (pneus24.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Pneus24 (pneus24.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Pneus24 (pneus24.ro) prin email la adresa webmaster@example.com sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa webmaster@example.com .

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa webmaster@example.com . Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.